Aktiviteter

Alle er velkomne til Kjellerup Valgmenigheds arrangementer.

Vi tager ofte kirkekaffe i våbenhuset efter gudstjenesten.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sangens fortælling og fortællingens sang

4 september 2023 - 14:30 - 17:00

Jacob Vestager Tybjerg besøger snart Kjellerup Valgmenighed til en sangeftermiddag, hvor vi får en guidet tur rundt i den nyeste udgave af Højskolesangbogen. Eftermiddagen vil bestå af en blanding af nye og velkendte sange, som alle vil blive akkompagneret af Jacob selv på klaver.

Højskolesangbogen er en bog, som Jacob har en særlig kærlighed til, og han bruger den ofte som en poesibog fyldt med smukke ord til alle mulige lejligheder. Han er kendt for at turnere med foredrag og sangaftener om bogen og er i øjeblikket ved at samle samtlige udgaver af Højskolesangbogen til sin private samling – kun én udgave mangler endnu.
Jacob og hans søster Margrethe Vestager står bag en af de nye sange i den 19. udgave af Højskolesangbogen, hvor han har skrevet melodien og Margrethe har skrevet teksten. Sangen vil naturligvis også være på programmet denne aften.
Musik og sang er noget, som Jacob brænder for, og han ønsker at give sin glæde og begejstring videre til publikum. Han lover en aften fyldt med underholdning og en stemning, der garanteret vil få alle til at føle sig glade og fulde af liv.

Detaljer

Dato:
4 september 2023
Tidspunkt:
14:30 - 17:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Kjellerup Valgmenighed i salen
Kirkebakken 13
Kjellerup, 8620 Danmark
+ Google Maps
Telefon
+4526272092
Scroll to Top